Haarschool winnaar BankBattle 2014

1

HOLTEN – Maandag 14 april was een spannende dag voor de groepen acht van 22 basisscholen in het werkgebied van Rabobank West Twente. De groepen gingen de strijd aan in de BankBattle, een internet gestuurde kennisquiz. Om klokslag 9.30 uur barstte de strijd los. Vragen als ‘Waar staat de afkorting ‘LED’ voor?’ en ‘Waar leest de koning de Troonrede voor?’ werden beantwoord. De antwoorden op alle vragen leidden namelijk tot een geheime BankBattleCode. De klas die de juiste code het eerst invoerde in de BankBattleKluis, werd winnaar.

Ook dit jaar deden er zoveel scholen mee dat er vier clusters gevormd zijn. Per cluster is er een winnaar. De winnaars van BankBattle 2014 zijn De Rietslenke uit Nijverdal, OBS Haarschool uit Holten, De Smithoek (team 1) uit Den Ham en De Maten uit Den Ham.

De winnaars werden gisteren door een medewerker van de bank verrast met een heerlijke slagroomtaart. Daarnaast krijgen de winnende groepen binnenkort een bezoek van karikaturist Johan van Dam, die elke leerling op een ludieke wijze gaat tekenen.

1 reactie
  1. Anoniem zegt

    Wat was de tijd van jullie?
    Ben nieuwsgierig;)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.