Grote plannen bij nieuwe uitbater van ’t Keuntje

0

HOLTEN – Sinds 1 augustus is Grandcafé ’t Keuntje overgenomen door Suzanne Hilferink. Samen met haar partner Jan Herman ten Velde en Marco Vreeswijk bestieren zij dit bruin café aan de Dorpsstraat en het drietal heeft flink wat plannen om meer publiek te trekken op meerdere dagen in de week.
“Eind juli zin we in gesprek gekomen met eigenaresse Diny Goossen en haar man Peter over de overname en eigenlijk was het toen binnen no-time allemaal beklonken”, vertelt Jan Herman ten Velde. Ondanks dat het een lastige tijd is voor ondernemers in de horeca hebben Hilferink en ten Velde het volste vertrouwen in het succes van het café. “In eerste instantie zal er niet veel veranderen, behalve dat er andere gezichten achter de bar staan. Dat zijn vooral Suzanne en ik zelf en bij drukte eventueel externe krachten. Maar na de Keunefeesten willen we echt dingen gaan veranderen qua activiteiten en zullen we het pand fysiek ook onder handen gaan nemen”, geeft Ten Velde aan.
Het café is van donderdag tot en met zondag vanaf 15.00 uur  geopend en zal vanaf dat tijdstip ook een kleine kaart voeren. Dat is al een verandering met de hoe het voorheen was. Daarnaast zal er een vaste programmering komen met activiteiten. “We willen op vrijdagavond gaan richten op een jongere doelgroep met DJ’s , dit begint as vrijdag al met Dj V-ZERO bekend van Lucky in Rijssen en vrijdag 5 september staat DJ Blanoz op de buhne .
De vrijdagmiddagborrel willen we nieuw leven in blazen met naast een borrel ook hapjes en nootjes op de bar.
Ook is er een nieuwe bierkaart met 16 verschillende bieren.  Naast Hertog Jan bier van de tap, zal er binnekort ook speciaalbier van de tap geschonken gaan worden.

Ook op de zondagmiddag wil het horeca-duo publiek gaan trekken met oa live voetbal kijken op het grote scherm, een dating-middag (de eerste is al gepland in november in samenwerking met een datingbureau) en live-acts (5 oktober staat de Band of Brothers al geboekt met zanger Harry Blankena). En er zijn plannen voor stand-up comedy, thema-avonden en af en toe een pubquiz.

“En er zal fysiek een en ander gaan veranderen in en rondom het pand. Zo wordt voor het volgende seizoen het terras uitgebreid, onder andere aan de zijkant van het café. En binnen zullen we de toiletten aanpakken,  ook gaan we kijken wat we met de ruimte achter het café doen die we er ook bij huren. Daar willen we waarschijnlijk een extra zaaltje met bar gaan maken.”

Wat Ten Velde en Hilferink vooral willen is dat de loop er weer in komt in het café. “Mensen moeten in een ongedwongen sfeer in het enige echte bruine café van Holten zich lekker thuis voelen. Want ik denk dat we daarmee uniek zijn in Holten.”

Het café is ook te boeken voor feesten en partijen tot 150 personen ook in de weekenden. “Dit zal binnenkort ook allemaal gecommuniceerd worden op onze eigen website die nu gebouwd wordt en op onze Facebookpagina die al online is. En we zijn natuurlijk te bereiden via mail: [email protected] en telefonisch op 0650604865 .”
Tot slot geeft Ten Velde aan open te staan voor ideeen uit het dorp. “Wij staan er helemaal blanco in, dus als mensen leuke plannen hebben of iets creatiefs willen laten zien, het kan allemaal in ’t Keuntje!”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.