Grote belangstelling voor zonne-panelen

0

HOLTEN – Dinsdagavond 23 augustus bezochten ca. 140 mensen het Kulturhus in Holten om meer te weten te komen over zonne-panelen en de subsidie van de provincie Overijssel daarvoor.

Om te proberen provinciale subsidie binnen te halen maakt de Stichting Duurzaam Holten (in oprichting) zich sterk. Zij bundelen en zorgen voor het aanvragen en uitzetten van de provinciale subsidie.

ISS (Independent Solar Systems) vertelde over het aanleggen van zonnepanelen in onder meer Deventer en de Stichting Duurzaam Holten (in oprichting).

De bedenktijd is kort, want de aanvragen moeten voor 26 augustus 2011 bij de Stichting Duurzaam Holten i.o. binnen zijn. Daar worden de aanvragen gebundeld, en er wordt zo nodig geloot. De provincie Overijssel moet de aanvragen op 1 september 2011 ontvangen hebben.

Belangstellenden kunnen de aanvraag op 3 manieren doorgeven:
afgeven bij het Kulturhus Holten, en daar met de groene knop bij de balie de beheerder oproepen. Hij/zij neemt de aanvragen in ontvangst.
mailen naar [email protected]
afgeven bij de receptie in het gemeentehuis Rijssen.

Meer informatie
De presentatie die gehouden werd, komt zo snel mogelijk op de website DuurzaamHolten.nl. Voor meer informatie kan het mailadres: [email protected] gebruikt worden.

Lees hier presentatie van IIS
Opgeven kan middels dit formulier

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.