Grootse Keunedarpse Optocht

0

HOLTEN – Ook dit jaar is er wederom de grootse carnavalsoptocht.Op zaterdag 18 februari om 14.00 uur zal de grote carnavalsstoet zich in beweging zetten onder de leiding van onze veldwachter “Kieftenbeeld”.

Zoals het er uitziet zal ook dit jaar de het deelnemersveld weer erg groot zijn.Naast de deelnemers uit Heeten en Nieuw Heeten verwachten we ook de deelname van De Prins zijn voetbal-elftallen en kan uiteraard de Keunedarpse middenstand niet achterblijven nu hun voorzitter Prins Carnaval is.

We zijn er dan ook van overtuigd dat de deskundige jury het ook dit  jaar weer erg moeilijk krijgt om de mooiste wagens en loopgroepen te kiezen.

Evenals voorgaande jaren is er ook dit jaar  de actualiteitsprijs, waardoor er ook de nodige zorg aan de hedendaagse actualiteit zal worden besteed.

Als alle kinderen, muziekkorpsen, wagens en loopgroepen Prins Tox en zijn gevolg hebben toegezwaaid , zal de gezelligheid verder toenemen in de diverse hofbars in Keunedarp.De avond zal ook weer een gezellige bonte stoet van verklede Keunedarpers worden, want dan is er Slingeroamd.

Kom dus allen om te kijken wie dit jaar de mooiste wagen heeft of wie demooiste loopgroep is..

Wil je nog meedoen aan deze grote optocht met een wagen of loopgroep, kun je het inschrijfformulier downloaden via www.fienpreuvers.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.