Grootse Keunedarpse Carnavalsoptocht

0

HOLTEN – Ook dit jaar is er wederom de grootse carnavalsoptocht.

Op zaterdag 9 februari om 14.00 uur zal de grote carnavalsstoet zich in beweging zetten onder de leiding van onze veldwachter “Kieftenbeeld”.

Zoals het er uitziet zal ook dit jaar de het deelnemersveld weer erg groot zijn. Naast de deelnemers uit Heeten en Nieuw Heeten, verwachten we veel deelname uit Espelo. De Keunedarpers van het jaar en de Prins en Adjudant komen uit Espelo en dat schept verwachtingen.

We zijn er dan ook van overtuigd dat de jury het ook dit jaar weer moeilijk krijgt om de mooiste wagens en loopgroepen te kiezen.

Evenals voorgaande jaren is er ook dit jaar de actualiteitsprijs, waardoor er ook de nodige zorg aan de hedendaagse gebeurtenissen zal worden besteed.

Als alle kinderen, muziekkorpsen, wagens en loopgroepen, Prins Michel de Regent en zijn gevolg hebben toegezwaaid, zal de gezelligheid verder toenemen in de diverse hofbars in Keunedarp. De avond zal ook weer een gezellige bonte stoet van verklede Keunedarpers opleveren, want dan is er Slingeroamd.

Komt dus allen om te kijken wie dit jaar de mooiste wagen heeft, of wie de mooiste loopgroep is.

Wil je nog meedoen aan deze grote optocht met een wagen of loopgroep, dan kun je het inschrijfformulier downloaden via www.fienpreuvers.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.