Goossens Merida Mountainbike Trophy

0

HOLTEN – Op zondag 30 mei wordt voor de 12e keer de Goossens-Merida Mountainbike Trophy georganiseerd op en om het motocross-circuit op de beuseberg in Holten.

Evenals voorgaande jaren is er een prachtig en selectief parcours uitgezet voor mountainbikers met licentie en voor recreanten die in de zogenaamde funklasse een keer willen proeven aan de wedstrijdsport. De mannen en vrouwen die zondag van start gaan krijgen niet alleen het zanderige motocross-circuit voor de kiezen maar kunnen ook genieten van steile afdalingen en dito klimmetjes, afgewisseld met technische bospaadjes en snelle rechte stukken.

Gezien de vele vooraanmeldingen is er ook dit jaar weer veel belangstelling voor dit evenement, dat haar naam tegenwoordig ontleent aan de twee hoofdsponsors te weten race en atb specialist Goossens in Borculo en de nederlandse importeur van het race en atb merk Merida.

Voor de mensen die belangstelling hebben om deel te nemen, is er op de wedstrijddag nog een mogelijkheid om in te schrijven bij Kantine loonbedrijf PAP Evertjesweg 9 te Holten. De wedstrijd begint om 9:15 uur met de Funklasse heren, direct gevolgd door de Mastersklasse en de Veteranen om op 12:30 gevolgd te worden door de  Amateurs en de Nieuwelingenklasse. Om 12:37 gaan dan de wedstrijden voor de Dames en de Funklasse Dames van start, om 14:15 uur voor de jeugd van 8 tot 14 jaar (in drie startgroepen) en om 15:15 uur voor de Elite en Beloften. 5 minuten later gaan ook de Junioren van start. Ook om te kijken is het een leuk evenement, de toegang is gratis en we rekenen op mooi weer.

Inlichtingen kan men krijgen via internet op www.bea.nu/mtb of  telefonisch 0548 364384 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.