Goed spel volleybal C1 levert helaas geen punten op

0

HOLTEN – De meiden C1 van volleybalvereninging Mintonette konden afgelopen zaterdag revanche nemen op Tornado uit Geesteren voor de verloren thuiswedstrijd een week geleden.

De wedstrijd ging in de eerste set gelijk op en Tornado kreeg in de gaten dat Mintonette heel anders in de wedstrijd stond dan een week eerder. De Holtense meiden gaven niet op en streden voor elk punt om de eerste set winnend af te sluiten. Door 2 slimme ballen van Tornado ging die set net met 2 punten verschil (25-23) naar Tornado. In de tweede set exact hetzelfde verhaal. Mintonette C1 stond heel goed te volleyballen en maakte het de koploper erg moeilijk. Het ging weer gelijk op en met de stand 22-22 had Tornado net even iets meer geluk en won daarmee ook deze set.

De derde set ging iets minder en werd door Tornado gewonnen met 25-17. Nog 1 kans om toch nog een punt mee naar huis te nemen. Dat leek ook te gebeuren want binnen een minuut stond het 0-6. Daarna werden ze weer ingehaald en ging het gelijk op. Tornado trok wederom aan het langste eind en won deze set ook nipt.

Ondanks het verlies met 4-0 kunnen de meiden van C1 toch terugkijken op een goede wedstrijd. Binnenkort zullen zeker de eerste winstpunten worden binnen gehaald.

Meisjes C2 speelde zaterdag hun 2e wedstrijd in de c-klasse. Alleen de derde set waren ze dicht bij een setwinst maar de tegenstander was gewoon iets beter. Het enthousiasme was er echter niet minder om. De meiden hebben nu al zin in de volgende wedstrijd.

De meiden A1 hebben in een knotsgekke, ruim 2 uur durende wedstrijd (setstanden van 27-29 tot 25-8) als leeuwen gevochten voor de winst. Helaas ging de wedstrijd net verloren met 3-2.

Aanstaande vrijdag, 1 februari 2013, spelen vele jeugd en seniorenteams hun thuiswedstrijden. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom om ze aan te moedigen in sporthal ’t Mossink.

Zaterdag de 2e februari speelt C2 hun thuiswedstrijd in ‘t Mossink, aanvang 12.30 uur. Ook zij vinden het leuk als u komt kijken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.