Gezocht; maatje voor Meneer R.A.T.T.I! Wie durft….?

0

HOLTEN – BO!NK Theaterproducties is erin geslaagd het boek Meneer Ratti van Mensje van Keulen tot leven te brengen in een muzikale familie voorstelling R.A.T.T.I. die in mei en juni 2012 in diverse theaters in Nederland te zien zal zijn.

Het verhaal van meneer Ratti; een schuwe, kille, vreemde man die houdt van duisternis en schaduwen. Hij haat kinderen, buurvrouwen en vooral katten. Maar op een dag gebeurt er iets onverwachts waardoor er plotseling een lichtstraaltje zijn donkere leven binnendringt.

Een getalenteerde cast van 15 kinderen en 5 volwassenen, afkomstig uit het hele land, trekt u regelrecht mee dit verhaal in.

Fleur Knol afkomstig uit Holten speelt in R.A.T.T.I. de rol van Loes. Zij geniet elke week van de repetities in Zeist en heeft door hard werken, focus, plezier en samenwerking deze muziektheatervoorstelling onder de bezielende leiding van regisseur Claudia van Ede tot stand zien komen.

U zult schaterlachen om de ijzersterke personages en de vele humoristische dialogen, verrast zijn door de ontroerende en grappige liedjes en op het puntje van uw stoel de capriolen van R.A.T.T.I. van het begin tot het eind volgen. Maar meer nog; door actuele thema’s als eenzaamheid, pesten en de kracht van vriendschap die zo mooi verweven zijn in dit verhaal, zal Meneer R.A.T.T.I. zeker ook het hart van jong en oud weten te raken.

Meer informatie en reserveren kan via www.boinktheaterproducties.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.