Gezocht, leiding en bestuur Scouting

2
welpen en kabouters

HOLTEN – De Scouting Waardenborchgroep in Holten is een gezellige groep die veel buitenactiviteiten onderneemt. Op Scouting leren kinderen in verschillende leeftijdsgroepen samenwerken, kamperen, zichzelf redden en van alles over de natuur. Het is hierbij belangrijk dat de leiding enthousiast meedoet en opkomsten bedenkt. Die opkomsten zijn op vrijdagavond en zaterdag ochtend, waar de kinderen/jongeren ongeveer 2 uur worden bezig gehouden met spellen en activiteiten rondom het Scoutingthema.

Bovendien gaan we als groep jaarlijks met z’n allen op kamp, het WaPiKa, oftewel het Waardenborch Pinksterkamp. Denkbare activiteiten tijdens een kamp zijn kanoen, vlot varen, zwemmen, themaspellen, klimmen en tochten lopen/fietsen. Naast het gezamenlijke kamp heeft elke speltak (leeftijdsgroep) ook vaak een eigen zomerkamp en winterkampje van een weekend.

De Waardenborchgroep draait op dit moment op drie bestuursleden en zeven leiders, waarvan enkele ook willen stoppen. Dat is erg weinig en we hopen dan ook dat er enthousiaste mensen zijn die ons team willen aanvullen. Want als leiding doe je veel ervaring op, hebben we gezellige uitstapjes samen en het staat ook mooi op je C.V. Kortom we willen iedereen vragen die het leuk lijkt gewoon een keer langs te komen en een kijkje te nemen in de wereld van Scouting.

Opkomsttijden per januari 2009:

welpen/kabouters  (jongens en meisjes van 7 – 11 jaar): zaterdag 10.00 – 12.00 uur

scouts    (jongens en meiden van 11 – 14 jaar): vrijdag 19.00 – 21.15 uur

RSA   (jongens en meiden van 14 – 19 jaar): vrijdag vanaf 19.30 uur

Bovendien zou het met meer leiding mogelijk zijn om een bevergroep op te starten, dit zijn kinderen van 4  – 6 jaar. Hiervoor is al materiaal en een lokaal ingericht, dus met een paar enthousiaste mensen hebben we er een extra speltak bij en kunnen de broertjes en zusjes van de welpen/kabouters ook vast meedoen. 

Image

Image

2 Reacties
 1. Akela zegt

  Nog even voor de goede orde, als je interesse hebt in leiding geven of een bestuursfunctie neem dan contact op met mij:

  Sascha Koershuis
  [email protected]

  of kijk op onze site:
  http://www.scoutingholten.nl

 2. Akela zegt

  Nog even voor de goede orde, als je interesse hebt in leiding geven of een bestuursfunctie neem dan contact op met mij:

  Sascha Koershuis
  [email protected]

  of kijk op onze site:
  http://www.scoutingholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.