Gezamenlijk concert HMV in Almen

0

Holten – Op vrijdagavond 29 juni a.s. geven de Holtense Muziekvereniging HMV en muziekvereniging “Juliana” uit Almen een gezamenlijk concert.

Beide muziekverenigingen,  staan onder leiding van Alike Jonkman.

Er zal een zeer afwisselend programma worden gepresenteerd.  De afwisseling zit in de gekozen nummers, maar ook zeker in de diversiteit in klank van de beide orkesten. HMV heeft een fanfare- en “Juliana” een harmoniebezetting.

Muziekvereniging “Juliana” heeft gekozen voor een ingetogen programma waarin vooral originele harmoniemuziek wordt gespeeld; o.a. “Sinfonie Concertante” van Gerard Boedijn. Een begrip in de harmoniewereld in de vorige eeuw.

Voor HMV staat o.a. Czardas, een prachtige Hongaarse melodie op het programma. Ook  een populair nummer als de “Doe maar medley” en de “Bohemian Rapsody” worden uitgevoerd.

Tenslotte worden beide orkesten samengesmeed tot 1 groot orkest en wordt een tweetal nummers ten gehore gebracht waaronder “Pirates of the Carribean”.

Het concert zal worden gehouden bij Hotel-conferentiecentrum Landgoed “Ehzerwold”, Ehzerallee 14, Almen. De aanvang is 19.30 uur en de entree is gratis. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Dorpshuis in Almen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.