Geslaagde Open Dag Bosschool

0

HOLTEN – Afgelopen zaterdag hield de Bosschool in Espelo (Holten) een Open Dag.

Om de Bosschool ook buiten Espelo meer bekendheid te geven, en leerlingen uit een groter gebied te trekken, was er dit jaar een breed opgezet programma.

Naast het bekijken van de school en het speelbos waren er tal van activiteiten: de draaimolen, het treintje van kinderboerderij Dondertman, boomstammetjes beschilderen, molentjes knutselen, popcorn bakken bij het kampvuur, ballonnenwedstrijd en nog veel meer.

Er was zelfs een hoogwerker, die ouders en kinderen meenam naar grote hoogte. Het was koud, maar de zon scheen en het was kraakhelder. Perfect om met de hoogwerker de lucht in te gaan. Het laat zich raden wat het uitzicht was, een prachtig overzicht over bos, bos en nog eens bos, met natuurlijk de Holterberg. Er werd volop gebruik van gemaakt, net als van de overige activiteiten.

Binnen was het warm en knus. In de keuken van het voormalige meestershuis kon iedereen zijn eigen appeltaartje maken. De oven brandde continu, het rook heerlijk. Uiteindelijk ging iedereen met een heerlijk appeltaartje naar huis.

Er waren ouders met mogelijk toekomstige leerlingen, maar ook overige belangstellenden. Zelfs enkel oud-leerlingen kwamen, met hun kleinkinderen, een kijkje nemen op hun vroegere school.

Dankzij de inzet van de leerkrachten, ouders en hulp van enkele bedrijven en instellingen, werd het een zeer geslaagde en gezellige middag.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.