Geslaagde evenementpresentatie Triathlon

0

HOLTEN – Voorzitter Martin Pieters kijkt terug op een geslaagde evenementpresentatie die gehouden is voor alle sponsoren van de Stichting Triathlon Holten.

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet en is zalencentrum de Poppe geheel omgebouwd tot studio a la ‘De wereld draait door’. Presentator Laurens-Jan Stam en side-kick studiosport verslaggever Maarten Tip vragen de partners het hemd van het lijf. Voor het aanwezige publiek een ware uitzending met prachtige uitspraken en Triathlon anekdotes. Voor het eerst dit jaar zijn VolkerWessels, TC Tubantia naast Vivera, de hoofdsponsoren. Alle partners zijn het unaniem eens over de fantastische samenwerking met de Holtense organisatie vanwege de internationale en nationale naamsbekendheid, maatschappelijke betrokkenheid en het sportieve karakter. Ondanks de lastige tijd blijven bedrijven het evenement ondersteunen en zijn de contracten ondertekend. Het evenement zelf vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli waar vele nationale en internationale triatleten strijden om de European Premium Triathlon Cup en European Junior Sprint.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.