Gerwin Paalman en Jan Tuitert winnen 2e dartwedstrijd

0

HOLTEN – Gerwin Paalman & Jan Tuitert winnen 2e dartwedstrijd om Gouden Keun.

In de finale van de 2e wedstrijd van het dartstoernooi om het Gouden Keun wonnen Gerwin Paalman & Jan Tuitert  met 5-3 van Bert Jan Schaapherder en Robin Koning.

Deze tweede wedstrijd bij Bierlokal am Bahnhof werd zeer druk bezocht, 37 deelnemers hadden zich ingeschreven. Door middel van loting werden de deelnemers gekoppeld en verdeeld over 4 poules van 4 en 5. Na de poulewedstrijden werd overgestapt naar een knockoutsysteem. In de finale van de verliezersronde waren Nick Meester en Ivor Zonderwijk met 4-1 te sterk voor Gijs Veneklaas en Andre Schuchard. Om de 3e/4e plaats in de winnaarsronde waren Arjan Mulder en Ronald Noteboom te sterk voor Jan Deijk en Erwin Haverslag (3-1).

In de finale van de winnaarsronde waren Gerwin Paalman en Jan Tuitert een verassend maatje te groot voor Robin Koning en Bert Jan Schaapherder (5-3).

De uitslag ziet er als volgt uit:
1e prijs: Gerwin Paalman en Jan Tuitert
2e prijs: Robin Koning en Bert Jan Schaapherder
3e prijs: Arjan Mulder en Ronald Noteboom
4e prijs: Jan Deijk en Erwin Haverslag

1e prijs verliezersronde: Nick Meester en Ivor Zonderwijk
De hoogste finish was voor Jan Deijk (158)

De volgende wedstrijd zal worden gehouden op zondag  18 maart 2007 bij ’t Bonte Paard in Dijkerhoek. Voor meer informatie over het Gouden Keun dartstoernooi kijk op:www.goudenkeun.tk

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.