Gert Jan van ’t Holt uit bestuur van s.v. BATO

1

HOLTEN – Om persoonlelijke redenen treedt Gert Jan van ’t Holt terug uit het bestuur van de s.v. BATO Holten.

Na jarenlang het boegbeeld van s.v. BATO te zijn geweest wordt het voorzitterschap overgenomen door Cor Overkempe. Gert Jan heeft zich bijna 35  jaar voor de s.v. BATO ingezet.
Gert Jan heeft het voorzitterschap  van de s.v. BATO Holten zeer bedreven en buitengewoon  enthousiast ingevuld. Hij was de grondlegger van de blauwe klapper die  inmiddels door Gert Jan is omgevormd naar de s.v. BATO krant. Gert Jan is verder bestuurlijk de grote aanjager van de tweejaarlijkse grote s.v. BATO-show, een begrip in Holten en omstreken met deelname van honderden kinderen en professionele licht- en geluidondersteuning. Gert Jan is verder de man achter veel ontwikkelingen binnen s.v. BATO, voor de jeugd maar ook voor volwassenen en senioren. Het gaat hier bijvoorbeeld om  Boddyshape, Judo voor jeugd en volwassenen, Bewegen voor senioren en weerbaarheid voor meisjes 12-16 jaar.

Het bestuur van de s.v. BATO Holten bedankt Gert Jan van ’t Holt voor de bijzonder  grote inzet in de afgelopen jaren.  Nader afscheid van Gert Jan zal op gepaste wijze plaatsvinden, hierbij zal nadrukkelijk ook zijn vrouw Heike worden betrokken.

1 reactie
  1. Henk zegt

    Indrukwekkend

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.