gemeente actief tijdens NL Doet

0

HOLTEN –  Op 15 en 16 maart 2013 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vorig jaar waren al 300.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet, een recordaantal.

In 2013 wil het Oranje Fonds, samen met de plaatselijke vrijwilligersservicepunten, nog veel meer mensen op de been brengen.

Bezoek CdK mevrouw Bijleveld

Vrijdag 15 maart brengt de commissaris van de Koningin Overijssel mevrouw Ank Bijleveld een bezoek aan Rijssen en Holten. Tijdens dit moment bekijkt zij samen met de coördinator Rina van den Born van het Servicepunt diverse klussen:

    dagactiviteitencentrum Interaktcontour waar Gamma medewerkers gaan klussen;
    speeltuin Irene waar leerlingen van SG De Waerdenborch en van CSG Reggesteyn klussen;
    Oudheidkamer Hool’t waar leerlingen van SG De Waerdenborch Stolpersteinen gaan schoonmaken;
    mantelzorgers van de Vrijwillige Thuiszorg waar een het college en ambtenaren een high tea verzorgen.

Gemeente doet ook mee

In 2013 zet de gemeente het ‘modern noaberschap’ als onderdeel van de langetermijn visie nadrukkelijk in de schijnwerpers. Oog hebben voor elkaar. In Rijssen-Holten zijn we er voor elkaar. Waar dat nodig is steken we een hand uit, geven we een zetje of slaan we een arm om een schouder. Talloze verenigingen, stichtingen en vrijwilligers bewijzen dag in dag uit dat onze gemeente ook in koude dagen een warme plek is om te wonen. College en ambtenaren van de gemeente doen ook mee aan NLdoet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.