Gastgezinnen gezocht voor 5 buitenlandse studenten!

0

HOLTEN – In augustus 2010 is het zo ver! Tientallen jongeren vanuit de hele wereld komen naar Nederland om kennis te maken met de Nederlandse cultuur en taal!

Deze studenten zijn in de leeftijd van 15 tot 18 jaar en komen voor een periode van 5 of 10 maanden hun grote Nederlandse avontuur ervaren. Door naar een Nederlandse school te gaan en deel uit te maken van een Nederlands gastgezin leren zij ‘van binnenuit’ hoe het is om te wonen in Nederland. De gastgezinnen bieden de student een thuis op vrijwillige basis.

Ook het Waerdenborch college biedt 5 buitenlandse studenten de kans om deel te nemen aan het Nederlandse onderwijs, in een HAVO of VWO klas. Kunt u uitleggen hoe het poldermodel werkt? Waarom wij met z’n allen op 30 april uit ons dak gaan? Voor deze 5 studenten zijn wij nog op zoek naar een gastgezin in de buurt van Holten. Neem de wereld in huis!
 
Voor de volgende 5 studenten zoeken we een leuk gastgezin in  de omgeving van Holten.

Leatitia uit België:
Mijn motto is: Zet je volledig in, in alles wat je doet en geef altijd het beste van jezelf! Een jaar in Nederland is voor mij een droom die uitkomt, want ik wil heel graag kennis opdoen van de Nederlandse taal en cultuur en zal hiervoor ontzettend mijn best gaan doen.
 
Dario uit België:
Ik doe graag aan sporten zoals tennis en turnen. Ook ben ik lid van een theatergezelschap.
Ik hou van films en muziek. Hoewel ik het leuk vind om computerspelletjes te doen vind ik het ook leuk om gezelschapsspellen te doen met mijn familie.

Alejandra uit Italië:
Waarom ik mee wil doen aan een uitwisseling? Ik heb een passie voor andere landen, hun talen en culturen. Ik doe alles met mijn hart en ik ben heel gemotiveerd om te gaan beginnen aan dit grote avontuur. Ik weet zeker dat ik hier heel veel van ga leren.
 
Vinicius uit Brazilië:
Ik heb voor Nederland gekozen omdat ik van andere studenten veel positieve verhalen over het land heb gehoord. Ik ben er ook steeds meer over gaan lezen en het lijkt me een ontzettende uitdaging om hier een tijdje te wonen en naar school te gaan. Ik ben benieuwd naar de verschillen tussen Nederland en Brazilië. 
 
Celine uit België:
Ik wil graag naar Nederland komen omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen  te ontmoeten en het een uitdaging is om meer kennis van de Nederlandse taal op te doen. Na mijn middelbare school wil ik graag de hotellerie gaan doen,  waarin talenkennis erg belangrijk is. 
 
Wilt u wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Stephanie Figueira, Veronique Schmitz of Sandra Arbeláez van Travel Active. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0478-551914 of via email op [email protected] . Ook kunt u kijken op www.travelactive.nl/high-school-holland    

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.