Fotoshoot in Dickens-stijl bij Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Dondertman komt met gevarieerd kerstprogramma.
Op Tweede Kerstdag – vrijdag 26 december – komt Kinderboerderij Dondertman voor het eerst met ‘Kerstvaria’. Een programma voor het hele gezin met een grote variatie aan onderdelen. Na tien jaar succes met haar Levende Kerststal werd begin dit jaar bewust een punt gezet achter dit veelomvattende evenement. Het geheel legde langzamerhand een te grote druk op de medewerkers. Donateurs hebben gratis entree, individuele bezoekers betalen de normale entreeprijs van de kinderboerderij. Wel wordt voor sommige onderdelen een (bescheiden) vergoeding gevraagd.

Kerstvaria biedt de bezoeker een mix van een kerst- en winterfair. Tussen 13.00 en 20.00 uur is er live muziek, kunnen kinderen met de kerstman mee voor een ritje in zijn arrenslee of de film Mickey’s mooiste kerst (Disney) bekijken en kan desgewenst een bezoekje worden gebracht aan de kribbe met alles d’r op en d’r an. Voor de inwendige mens is er warme chocolademelk en Glühwein, zijn er natuurlijk weer oliebollen en ditmaal voor de kinderen poffertjes. Willen kinderen liever zelf aan de slag voor iets eetbaars? Ook dat kan, want onder toeziend oog van enkele herders kunnen ze in het bos broodjes bakken.

ImageDickens
Dan is er ook nog een sneeuwkoningin die het niet kan laten sneeuwen vanwege de kwade invloed van een vuurkoningin. Zij is ten einde raad en hoopt het tij te kunnen keren met hulp van de kinderen. En wat te denken van een heuse steltloper? In de middag vouwt hij ballonnen voor de jeugdige bezoekers en tenslotte is er de mogelijkheid om kinderen of desgewenst het hele gezin in Victoriaanse (Dickens) kleding te laten vereeuwigen voor een decor van een traditioneel dorpspleintje.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.