Foto-expositie Wendy Rutgers

0

HOLTEN – De Deventer kunstenares Wendy Rutgers toont binnenkort recent fotografisch werk in het Kulturhus Holten, locatie Tuinstraat (het voormalige dorpshuis De Boschkamp).

Deze tentoonstelling laat een selectie van haar zien werk  van de afgelopen twee jaar. Wendy maakt autonoom werk in series van portretten, glaswerk en landschappen.  
Een eye-catcher is een grotere serie over de Levenstuinen van het Groot Hontschoten in Teuge. Deze serie bestaat uit drieluikjes die zorgvuldig bij elkaar uitgezocht zijn. Daarnaast omvat deze serie enkele losse, op zichzelf staande beelden. Het is geen registratie van deze tuinen: Wendy  laat de beweging, de vibratie en het vergankelijke zien. Het is daarom soms niet direct herkenbaar. Wendy drukt de prints zelf af, dit geeft een helder en vol kleurgebruik.  

Wendy Rutgers is autodidact. Zij is beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en fotografe.  
Voor haar eigen vormgevingsbedrijf ontwerpt zij onder meer diervoederverpakkingen, waarbij ze ook de dierenillustraties en fotografie verzorgt. Alle disciplines versterken elkaar in de combinatie ervan.  
De tentoonstelling in het Kulturhus, locatie Tuinstraat, is te zien van 3 december 2012 t/m 27 februari 2013. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de kunstenares via haar website www.wendygo.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.