Fiscalist Heleen Elbert in Holtens OndernemersHus

HOLTEN – Het nieuwe belastingplan is er door! Wat staat er precies in, wat zijn de belangrijkste wijzigingen en wat betekent dit plan voor ondernemers? Heleen Elbert heeft zich er in verdiept en neemt ondernemers donderdagavond 17 december mee in de nieuwe plannen. Daarnaast geeft zij ook een aantal nuttige eindejaartips. Saai? Nee, zeker niet! Elbert presenteert op een laagdrempelige manier de fiscale plannen en weet de juiste snaar te raken.

Naast de wijzigingen in het nieuwe belastingplan komen ook onderwerpen als de auto van de zaak: nu nog even snel regelen of juist niet? Aan bod. Uiteraard staat Elbert ook stil bij de VAR-verklaring die zeer waarschijnlijk in 2016 vervangen wordt door de zogenaamde DBA. Ze zal ingaan op de gevolgen die dit voor de ZZP’er en de opdrachtgever heeft. Maar dit is niet alles, nog veel andere interessante fiscale tips zullen de revue passeren. Een avond die u als ondernemer niet mag missen.

Sluit het jaar goed af en kom 17 december aanstaande naar de lezing van fiscalist Heleen Elbers in het Holtens OndernemersHus. Na afloop is er en sfeervolle kerstborrel.
De avond start om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur ten einde zijn. Interesse? Meld u aan via [email protected] We zien u graag donderdagavond 17 december in het Holtens OndernemersHus aan de Oranjestraat 10 in Holten.

Reacties zijn gesloten.