Finale Talentenshow De Waerdenborch

0

HOLTEN – Woensdag 20 maart is de finale van de Talentenshow Basic Voices.

Een finale waarin 16 jonge muziektalenten van De Waerdenborch strijden om de felbegeerde 1e plaats. Zij worden muzikaal begeleid door een band van oud-leerlingen.

Woensdag 20 maart is de Theaterzaal van het Kulturhus Holten het podium voor de Basic Voices. De jaarlijkse muziekshow waarin 16 eerste- en tweedeklassers van De Waerdenborch hun muziektalent ten gehore brengen. Deze 16 leerlingen zijn uiteindelijk als beste uit de diverse voorrondes en halve finale gekomen.

Tijdens de voorrondes doen alle leerlingen van de eerste en tweede klas doen mee. Uit iedere klas gaan 2 leerlingen door naar de halve finale. Deze was 12 maart jl. De finale van de Basic Voices op 20 maart is zeer gevarieerd, van rock en ballads tot R&B. De finalisten worden al jarenlang begeleid door een band bestaande uit oud-leerlingen van de Waerdenborch. Een jury beoordeelt de optredens en aan het eind van de avond zijn er vier bekers te winnen: All-over winnaar van de Basic Voices, winnaar 1e klas, winnaar 2e klas en een aanmoedigingsprijs.

De Basic Voices vindt plaats in het Kulturhus Holten, aanvang 19.30 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.