Feestavond schietsportvereniging “De Eendracht”

0

HOLTEN – Als afsluiting van het schietseizoen 2010/2011 werd er een gezellige avond georganiseerd door de leden Bert Tromop  Jan Paalman en Gerard Moring.

Nadat de leden met partners zich hebben verzameld bij het verenigings gebouw onder de muziekkoepel, werd er toch nog even een luchtgeweer uit de kluis gehaald om een schot op de geluksbaan te lossen.Waar dit alles voor zal dienen zal later op de avond blijken.

Vervolgens gaat het richting sportdal waar men met pijl en boog op een grote roos kan richten, om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen. Na dit spelletjes circuit afgewerkt te hebben gaat het richting de Biester waar Jan en zijn personeel er voor gaat zorgen dat men geen honger of dorst hoeft te hebben.

Als de feestcommissie ons een gezellige avond heeft gewenst, word duidelijk waar het wedstrijdelement voor bedoeld was.Na een rekenformule op het bovenstaande los te hebben gelaten, komen daar drie winnaars uit die dan het volgende seizoen de feestavond mogen organiseren.Dit alles werd door hun zeer gewaardeerd.

Door andere verplichtingen van onze voorzitter, werd door bestuurslid Gertjan van Aefst de winnaars van het afgelopen seizoen bekend gemaakt.

Pistool: Ans Veneklaas
Geknield: Dick Overmeen

55+ klasse A: Gerrit.Haverslag    klasse B:  Henk.Paalman
Jongeren klasse B:  Marcel Krikkink     klasse A: Wim Paalman

De beste prestatie t.o.v. 2009/2010 was voor Jan Reinaardus.De beker en de eeuwige roem zijn voor hem.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.