FC-Twente naar de laatste aftrap

0

HOLTEN – Om de wedstrijd uitgerust te beginnen heeft het twentse voetbalteam wederom besloten om een dag eerder te vertrekken. In het kader van veiligheid was het de wijze geleerden er veel aan gelegen om deze keer geen mensen op de snelweg te krijgen. Twee bruggen bij Enter en Markelo waren aangewezen waar het publiek zich mocht verzamelen. Helaas was de veiligheid onderschikt aan het fantastische feest dat vorige week had plaatsgevonden want beide toegewezen plekken waren afgezet met hekken van twee meter hoog.

Onder een lekker zonnetje en de beats van stevige muziek is bij de brug Markelo een mooi feestje gevierd. Waar je tegenwoordig bijna niet meer zomaar een stadion binnenkomt zonder je voor de rest van het seizoen vast te leggen aan een jaarabonnement, was hier bijna letterlijk jan-en-alle-man aanwezig. Een mix van een kleine drieduizend man bestaande uit fanieke supporters zij aan zij naast jonge gezinnen of groepjes tieners. Met telefoonradio’s werd de route van de rode bus live gevolgd en een wave van geluid ging door de gelederen als er weer nieuws te melden was over de bus.
 
Tussen Hengelo en Enter was de bus al tot stilstand gedwonen, bij Enter was het als vanouds een gekkenhuis. maar vlak voor zessen, ietsje later als gepland, was het dan zo ver. De bus was in zicht. Hekken gingen aan de kant en wederom liet de politie het feest zijn gang gaan (complimenten!). Vuurwerk ging de lucht in, confetti en vuurfakkels zorgden voor een duidelijke zichtsvermindering en sfeerverhoging en stapvoets gingen politiewagens en de bus door het de erehaag van brandweer en supporters. Wederom een echt feest zonder wanklank.

Succes FC-Twente, ga voor de dubbel.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.