Fancy fair Stichting Rambura

0

HOLTEN – Stichting Rambura organiseert in samenwerking  met de Holtense kerken op zaterdag 5 mei van 11.00 tot 17.00 uur een Fancy fair op Smidsbelt.

Doel is geld in te zamelen om een nieuwe studierichting in het onlangs geopende Saint Joseph Training Centre in Rambura mogelijk te maken. Deze nieuwe studierichting zal worden gericht op Voedselbereiding en Horeca. Er zal een gezellige  fair opgezet worden, met kraampjes, kleden ofwel gewoon mensen die iets leuks, gezelligs of nuttigs aan te bieden hebben en dit verkopen. Er komen kraampjes met o.a. koffie en thee, pannenkoeken, broodjes, plantenstekjes, zelfgemaakte kaarten, tweedehands artikelen en gebruiksvoorwerpen en sieraden uit Rwanda. Ook worde leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals schminken, spelcircuit en workshops cup-cakes versieren.  De opbrengst is bestemd voor Stichting Rambura .

Wanneer uzelf iets zou willen verkopen kunt u zich aanmelden bij de stichting. Wilt u iets te koop aanbieden, maar dat niet persoonlijk verhandelen, dan kan dat door een van onze medewerkers op deze dag verkocht worden. Gedacht kan worden aan bijv. zelfgemaakte schilderijen, tekeningen, kaarten of andere creatieve uitingen, zelfgekweekte plantjes/ stekjes, verkoopbare dingen uit een zolderopruiming, of grotere artikelen die d.m.v. een veiling verkocht kunnen worden. Als u zaken ter beschikking wilt stellen kan dat in overleg ook worden opgehaald.

Wilt u zich aanmelden of iets beschikbaar stellen voor deze leuke dag, laat het ons dan even weten. Dit kan per e-mail: [email protected] of telefonisch op nummer 0548-363323.

Wij hopen u te mogen begroeten op 5 mei op de Smidsbelt.

Stichting Rambura

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.