Familiecross AV Holten in winterse indianensfeer

0

HOLTEN – Op zaterdag 12 januari luidde Atletiekvereniging Holten het nieuwe jaar in met de organisatie van haar jaarlijkse familiecross.
Zo’n 60 deelnemers kwamen naar de vernieuwde accommodatie op Sportpark Meermanskamp voor het avontuurlijke programma ‘Op zoek naar Winnetou’.

Onder het motto ‘wees sterk, slim en scherp’  gingen jeugdleden, senioren, G-atleten en enthousiast gemaakte familieleden actief op pad. De bevlogen vrijwilligers van de familiecross commissie hadden de nieuwe technische nummers op Meermanskamp omgetoverd tot een stoer indianen parcours. Je kon met zelfgemaakte boog schieten op een bizon, houtblok stoten op de kogelsector en boomstammen werpen vanaf de discusplaat. Op zoek naar de met indianenveertjes getooide posten legden de avonturiers een mooie route af over de met sneeuw bedekte Holterberg. Onderweg werd er bij een tipi warme chocolademelk geschonken en ongetwijfeld deden wilde indianenverhalen de ronde. De ‘oehoe’ geluiden klonken nog lang na over de Sallandse Heuvelrug!

Terug bij Meermanskamp werden de medailles van de medaillewedstrijden aan de jeugdleden uitgereikt. Een winters stamppotbuffet liet zich tot slot goed smaken.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.