Fam Vincent-Krekel Keunedarper van het jaar

2

HOLTEN – Gisteravond was het jaarlijkse "Keunedarp lacht". Een gevarieerde avond met veel artiesten en de bekendmaking van de Keunedarper van het jaar. En gelachen werd er! Vanaf 19.30 uur was zaal Poppe geopend en konden de gasten genieten van een openingsdrankje. Om 20.00 uur werd de avond geopend door de President en was er de opkomst van de Prins en de Raad van Elf onder begeleiding van het Keunedarpse huisorkest de Brandheultjes. Hierna kwam Mans van Sangel nog even langs om  een exemplaar van zijn boek te overhandigen aan de Burgemeester. Helaas was hij er nog niet en mocht wethouder Stegeman het boek in ontvangst nemen met de belofte deze toch door te geven aan de burgervader.

Als eerste traden op de Holtense Korhanen. Hierna nam Burgemeester Bort Koelewijn, inmiddels aanwezig, nog even het woord en vertelde waarom hij iets verlaat was. Hij was nl grootvader geworden. Een rondje voor de hele zaak werd er door hem aangeboden. Hierna was er een smakelijk optreden van Aaltje en Trijntje van Twente plat. Toen was er een kort dansintermezzo van de dansgroep van De Bato olv Hester Paalman. Omstreeks 21.20 uur was er de presentatie van de Keunedarper van het jaar.

Deze keer ging de eer naar Erik Vincent en zijn vrouw Hetty Krekel.(zie foto) Uiteraard voor grote verdienste en bijdrage aan de Holtense gemeenschap in de afgelopen jaren. Erik nam het woord en bedankte iedereen en ook hij gaf een rondje. Hierna was het even pauze en kon er gedanst worden op  muziek van de Heren van Twente. Om 22.10 uur ging het verder met een optreden van de Sploder revue. Menig Holtenaar werd op de korrel genomen en als klap op de vuurpijl was er een optreden van de tweelingbroer van Freddy Paalman. Fantastisch geweldig. Hierna kon men luisteren naar  een optreden van de Brandheultjes en ging het programma verder met Karel van de Kate van Twente Plat. Om ongeveer 23.30 uur was de finale en hierna werd er weer lekker gedanst tot in de late uurtjes.

Al met al een meer dan geslaagde avond van de Fienpreuvers. Ongeveer 180 gasten kwamen kijken, maar dit mogen er veel meer zijn. Hierbij roept HN alle Holtenaren op om volgend jaar ook eens een kijkje te nemen op deze prachtige avond. Het is zeker de moeite waard.

2 Reacties
  1. beffie zegt

    GEWELDIGGG!!!!!!! 😉

  2. beffie zegt

    GEWELDIGGG!!!!!!! 😉

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.