Expositie Michel Wissink in dependance Kulturhus Holten

0

Vanaf 1 mei a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.het Kulturhus van Holten.

Michel is opgegroeid in Holten. Al jong was hij vaak in de Sallandse natuur te vinden, wandelend of fietsend en veelal gewapend met zijn verrekijker.

Ook werd hij in zijn tienerjaren enthousiast voor sterrenkunde. Op zijn 18e verjaardag kreeg hij zijn eerste Praktica spiegelreflex camera. Hiermee maakte hij met behulp van zijn telescoop foto’s van de sterrenhemel. Voordeel van deze camera was de p-draad waarmee hij eindeloos en goedkoop kon combineren en knutselen met tussenringen, adapters e.d.
Pas op een veel later moment heeft hij zijn hobby’s fotografie en natuur gecombineerd tot één nieuwe hobby, natuurfotografie. Deels uit nood geboren, want door de opkomst van de digitale fotografie werden de mogelijkheden in astrofotografie juist beperkt en hij wilde het fotograferen niet opgeven.

Hij fotografeert nu vooral vogels maar gaat af en toe ook op pad voor wild, landschappen of macro. En meestal op wandel- of fietsafstand van zijn woonplaats Wierden. Of gewoon in zijn eigen achtertuin.
Door gebruik te maken van camouflage- en schuilmogelijkheden, o.a. van de fotohutten van professioneel natuurfotograaf Han Bouwmeester, komen dieren vaak erg dichtbij.
De expositie van Michel Wissink duurt tot en met 25 augustus en kan gratis worden bekeken op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.