Expositie “Klei uit de kast”voor herhaling vatbaar

2

HOLTEN – Afgelopen zaterdag en zondag hebben velen de expositie “Klei uit de kast” in en om café De Wippert bezocht.

Gerrie Oplaat en haar cursisten kijken met de tevredenheid terug op hun kunstexpositie. Het tentoongestelde was meer dan de moeite waard. Voor iedereen, zelfs voor de leek en de kinderen was het genieten van prachtige kunstvoorwerpen. Cursist Ria Thiele leidt de bezoekers door de diverse ruimtes en geeft haar uitleg aan het publiek.

“De belangstelling is zeker meevallend, vanaf tien uur is er een constante toestroom van belangstellenden geweest”. Het is echt alleen een tentoonstelling. Kunstenares Gerrie Oplaat is heel stellig in haar antwoord. “Nee er wordt hier niets verkocht, daar is het hier niet de gelegenheid voor.” Een bezoeker had graag de wulpse dames aan een geboutseerde balie mee naar huis willen nemen.

Helaas kon dit niet door gaan. De mensen genoten van de vele kunstvoorwerpen, waarbij de verscheidenheid aan objecten eigenlijk het meest opviel. Je moet het tentoongestelde meerdere keren bekijken en je merkt dat je iedere keer weer nieuwe aspecten ziet, was het veel gehoorde commentaar bij het verlaten van deze kunstexpositie.

2 Reacties
 1. janna zegt

  leuke beelde en mooie beelden
  knap gemaakt met je groep van het kleien en heidi kan het ook heel goed

  groetjes janna en hilde veneklaas

 2. janna zegt

  leuke beelde en mooie beelden
  knap gemaakt met je groep van het kleien en heidi kan het ook heel goed

  groetjes janna en hilde veneklaas

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.