Evenementspresentatie Triathlon Holten geslaagd

2

HOLTEN – De vanmiddag gehouden evenementspresentatie van de Stichting Triathlon Holten bij de Poppe is goed geslaagd.

De Stichting Triathlon Holten is trots: op 27, 28 en 29 juni vindt namelijk wel een heel bijzondere editie plaats van het jaarlijks terukerende evenement. Dan wordt het EK voor de leeftijdscategorie tot 23 jaar georganiseerd. De toptriatleten van de toekomst uit heel Europa staan dan in ons dorp aan de start.

Martin Pieters: “De organistatie is bijzonder trots dat zij opnieuw het EK toegewezen hebben gekregen. Maar naast het EK vergeten wij ook de recreanten niet”. Door een wisseling in startseries zijn er 200 extra startplekken gerealiseerd, desondanks staan er helaas nog steeds deelnemers op de wachtlijsten. Naast het tekenen van contracten en gastspreker Jacco Eltingh maakte de Stichting Triathlon Holten tevens bekend dat Oad Reizen dit jaar voor het laatst als hoofdsponsor zal bijdragen aan dit evenement.

 

2 Reacties
  1. Onbegrijpelijk zegt

    Onbegrijpelijk dat een van grootste bedrijven in Holten de topsport in Holten zo in de steek kan laten terwijl de directie op een andere website verteld dat ze juist voor voetbal als topsport kiezen… Maar misschien hoort dit wel bij grote bedrijven tegenwoordig, gewoon veranderen om het veranderen ook al is het goed. Ik hoop dat de stichting een betere hoofdsponsor weer zal vinden voor dit super evenement!

  2. Realist zegt

    Ik denk dat Julius ter Haar een beetje boos was, als je zoveel geld in de triathlon stopt mag je toch wel verwachten dat je zelf mee mag doen(hij was niet ingeloot, wel conseqent van de triathlonom geen onderscheid te maken), had nog een mooi filmpje met reclame op TV oost op kunnen leveren om als prominent persoon mee te doen. Nu doet hij in Rijssen mee, misschien een idee om een startgroep prominenten te in te passen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.