Evenementpresentatie 2017 Stichting Triathlon Holten

0

Ter voorbereiding op de 33e editie van de Triathlon Holten organiseerde de Stichting Triathlon Holten op donderdag 30 maart voor sponsoren en vrienden de jaarlijkse evenementpresentatie. Voor het tweede maal was de locatie hierbij het Holtense Kulturhus.

Nadat het aanwezige publiek door middel van een drietal filmpjes kennismaakte met de bedrijven van de hoofdsponsoren VolkerWessels, Vivera en Heutink werden de co-sponsoren geïnterviewd door Laurens Jan Stam en side-kick Gert Jakobs. De voormalig profwielrenner sprak daarbij zijn waardering uit voor de deelnemende triatleten. ,,Ik kan alleen maar fietsen’’, aldus Jakobs. ,,Ik heb dan ook ontzettend veel respect voor iedereen die alle onderdelen van de triathlon achterelkaar doet.’’
Tijdens het interviewen van de co-sponsoren vormde het belang van sport voor werknemers de rode draad. ,,Als je een druk bestaan hebt is het goed om te ontladen en wij doen dat in de vorm van sport’’, stelde Mark van Losser van Van Losser installatiegroep dan ook.  
Maar ook het verbinden van mensen was een belangrijk gespreksthema.  ,,Als je ziet hoe het bestuur van de triathlon met alle vrijwilligers dit evenement organiseert, dat is echt fantastisch’’, stelde Dick Verhoeven, voormalig burgermeester van Holten, van Bramer Beheer en Exploitatie Maatschappij uit Vriezenveen dan ook. ,,En daar zijn wij graag bij.’’
Bramer is dat jaar een van de nieuwe sponsoren van de Triathlon Holten. Evenals Vincent Makelaars, dat eerder onder de naam Esprit makelaars als eens sponsor was, en Forte Sportswear.

De Triathlon van Holten vindt dit jaar plaats in het weekend van 30 juni en 1 juli. Het evenement start op vrijdagavond met de Vivera Run (5 en 10 kilometer) over het hardloopparcours van de Triathlon en de Rabo Kids Triathlon, gevolgd door een Holtense avond vol muziek. Op zaterdag komen vervolgens de elite en de recreanten in actie waarbij de nationale-en internationale toppers zich onder meer kunnen plaatsen voor het WK triathlon in Rotterdam.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.