Erik Bijma biljartkampioen

0
Erik Bijma

Holten – Op zondag 6 juli werd in café ’t Klavier de finale gespeeld van het clubkampioenschap. De finalisten hadden ieder zo hun eigen succesverhaal over de weg naar de finale, wel stond voor het tweede achtereenvolgende jaar het complete eerste team op het hoogste schavot.
 
Op deze "rookvrije" biljartdag kwamen John Nijenhuis, Erik Bijma, Huipje Bouwhuis en Jan Koning jr. opdraven om nog een keer dit seizoen hun kunsten te vertonen. Het werd een moeizame middag. In de eerste partij kwamen zowel John als Jan niet echt op gang. John wist deze partij nipt te winnen, maar moest in zijn tweede partij in Erik zijn meerdere erkennen. Erik wist net niet te winnen van Huipje, maar door zijn overwinning op John stond hij er toch goed voor. Jan wist overtuigend van Huipje te winnen, waardoor ook hij weer een gooi naar het goud kon doen. Al met al spannend tot de laatste partij waarbij iedereen nog op bijna elke plaats kon eindigen.

Huip, Jan, John en Erik

Huip, Jan, John en Erik

In de laatste partij wist Erik keurig van Jan te winnen, waardoor John toch nog op de tweede plaats eindigde. Jan pakte de bronzen beker, en Huipje kreeg de 4e beker mee naar huis. De terechte kampioen is dus Erik Bijma, die de bekers en de hartelijke felicitaties van het aanwezige bestuur en zijn teamgenoten in ontvangst mocht nemen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.