Elfde van de elfde

0

HOLTEN – De expositie in de oudheidkamer is geopend en valt tot eind februari te bezichtigen op vrijdag en zaterdag van 13.30 uur tot 16.00 uur.

De jubileumreceptie is achter de rug. De carnavalsvereniging de Fienpreuvers begint aan haar 45 ste seizoen.

Zaterdagavond wordt bij het Bonte Paard afscheid genomen van Prins Tox en adjudant Toga. De bussen zullen vanuit Holten, vanaf hofbar Het Klavier, vertrekken om 19.45 uur en 20.15 uur. Om 20.30 uur zal president Erik de Miene de zittingsavond openen. Het is een avond van afscheid nemen en verwelkomen.

Verder wordt de cheque van E 555,00 uitgereikt aan de Oudheidkamer Hoolt’n, het goede doel voor dit jaar. Traditie getrouw worden jubileumspelden uitgereikt aan die Fienpreuvers, die 22 jaar lid zijn van de vereniging. Tegen tienen zit de regeerperiode van Prins Tox er definitief op. Het absolute hoogtepunt van deze avond is uiteraard de bekendmaking van de nieuwe heersers over Keunedarp. Zoals altijd weer een spectaculaire aangelegenheid. Daarna zal het carnavalsfeest pas echt losbarsten, de eerste stap op weg naar 55 jaar Fienpreuvers. De eerste bus naar Holten rijdt om 0.30 uur terug. De twee laatste bussen vertrekken om 2.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.