Elfde van de Elfde bal

2

HOLTEN – Zaterdagavond 15-11 houden de Fienpreuvers in het Bonte Paard hun jaarlijkse Elfde-van-de-Elfde-bal. Dit jaar extra speciaal omdat de Fienpreuvers hun 40 jarig bestaan vieren. Deze avond wordt een aantal nieuwe Raad van Elf-leden en een nieuwe Veldwachter begroet. Maar de grote vraag is en blijft natuurlijk: wie wordt de nieuwe Prins van Keunedarp?

In een spectaculaire opkomstact zal deze vraag beantwoord worden. Voor het zover is wordt er eerst afscheid genomen van de mokumse Prins Suvee en zijn adjudant Kiki. Erik Spenkelink wordt geïnstalleerd als nieuwe President. Hij neemt de sjerp over van Teun Deijk. Voor oud Prins Wim van’t Proatiezer is de avond heel bijzonder omdat hij 15 november 50 jaar wordt.

De nieuwe President zal hem op passende wijze in het zonnetje zetten. Muziek is er van dweilorkest de Braandheultjes en DJ Beautox. Er rijden bussen naar het Bonte Paard. De bussen vertrekken om 19.45 uur en om 20.15 uur vanaf ’t Keuntje. Aan het eind van het feest rijden ze weer terug naar Keunedarp-centrum.

2 Reacties
  1. bulli zegt

    Ik neem aan dat prins wim van’t proatiezer door deze aankondiging “AL” zijn consumpties kan declareren bij holtensnieuws.nl

  2. bulli zegt

    Ik neem aan dat prins wim van’t proatiezer door deze aankondiging “AL” zijn consumpties kan declareren bij holtensnieuws.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.