Ecotuin

2

HOLTEN – Een ecologisch duurzame en milieuvriendelijke tuin, het kan!!!

Iedereen is er mee bezig. Overheden en bedrijven, particulier en diverse organisaties. Het gaat om duurzaamheid.  Een duurzame tuin betekend dat de tuin ecologisch is aangelegd en ecologisch word onderhouden

Groenkreatief Markvoort is een specialist in het aanleggen van ecologisch duurzame tuinen. “Na geluiden vanuit Den Haag zijn wij daarop in gaan spelen”, zegt Markvoort. Een ecologisch duurzame tuin kan aangelegd worden van klein tot groot, dus vanaf een rijtjeswoning tot en landgoed of groter.

Waterschappen en enkele gemeentes, zoals gemeente Rotterdam, gemeente Groningen en waterschap Regge en Dinkel en waterschap Veluwe zijn al bezig met ecologische duurzaamheid.

Bij een ecologisch duurzame en natuurlijke tuin kun je denken aan een vlindertuin, maar ook aan een amfibieënpoel. “Een duurzame en ecologische tuin is dat je je stukje tuin “teruggeeft” aan de natuur”, aldus Markvoort.

Groenkreatief Markvoort is als hoveniersbedrijf begonnen en de hoveniersdiensten, tuinaanleg, tuinonderhoud en het uitvoeren van groenprojecten blijven, maar dan met een duurzame achterliggende gedachte.

Naast het aanleggen en onderhouden van de tuinen, legt Groenkreatief Markvoort ook natuurlijke, ecologische en duurzame tuinen aan, om zo de mens weer bij de natuur te brengen. Bosaanleg en onderhoud en het aanleggen en onderhouden van duurzame groene daken behoren ook tot de werkzaamheden.

Een natuurlijke tuin word aangelegd met natuurvriendelijke producten, dus geen kunstmest en vergif. Ook de materialen zijn vaak (overtollige) producten uit de natuur. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een afscheiding van wilgentakken of het gebruik van organische meststoffen.

Voor meer informatie over aanleg en/of onderhoud van uw (natuurlijke) tuin of vegetatiedaken, bezoek dan onze website: www.markvoortholten.nl of bel met het nr.: 0548 363679 

2 Reacties
  1. gerard.h zegt

    is dit ook al een reclame site aan het worden?

    vertel eens echt nieuws als men reclame wil maken laat ze dan een banner nemen……

  2. gerard.h zegt

    is dit ook al een reclame site aan het worden?

    vertel eens echt nieuws als men reclame wil maken laat ze dan een banner nemen……

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.