Dondertman Leukste Uitje 2014

0

HOLTEN/ESPELO  – Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag is Kinderboerderij Dondertman voor de tweede maal uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Overijssel.
Ook in 2012 sleepte Dondertman deze prijs in de wacht.
Uit handen van  hoofddirecteur Guido van Woerkom ontving het echtpaar Paalman de bijbehorende award. In de afgelopen periode konden ANWB-leden per provincie hun stem uitbrengen op toeristisch-recreatieve voorzieningen. De criteria waar op beoordeeld werd waren prijs/kwaliteitsverhouding, sfeer, personeel, aanbod en faciliteiten.

Al snel werd duidelijk dat de populaire kinderboerderij in Espelo met nog 9 anderen uit Overijssel tot de genomineerden behoorde. Groot was de vreugde toen uiteindelijk bekend werd dat de prijs wederom mee naar huis mocht worden genomen. “Een geweldige erkenning en fantástisch dat men ons op deze wijze waardeert! Dan weet je waar je het allemaal voor diet”, aldus de trotse initiatiefnemer Ab Paalman. Naast kinderboerderij speelt Dondertman zich ook terdege in de kijker als dagrecreatiebedrijf. Het afgelopen seizoen noteerde de succesvolle voorziening met een aantal van ruim 117.000 een record aantal bezoekers.
Met ingang van Goede Vrijdag is Kinderboerderij Dondertman tot eind oktober dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Een aantal uitzonderingen is er wel: zo blijft de poort Eerste Paasdag gesloten. Op Tweede Paasdag maakt ’s middags de paashaas zijn opwachting op het terrein.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.