Dijkerhoek Rockt!

0

HOLTEN/DIJKERHOEK – Dijkerhoek kun je ook wel het Volendam van Overijssel noemen.Er zijn in Dijkerhoek op dit moment 5 bands actief die volledig uit Dijkerhoekers bestaan.

Daarnaast zijn er maar liefst een zevental bands in de regio met één of meerdere bandleden van Dijkerhoekse origine.

Een aantal van deze muzikanten hebben het idee opgevat om jaarlijks een concert te organiseren in het café van Partycentrum “Het Bonte Paard” waar deze bands zich kunnen presenteren.

Op zondag 10 maart gaat om 16.00 uur de tweede editie van “Dijkerhoek Rockt!” van start. Tijdens deze 2e editie kunt u de volgende bands live aan het werk zien:

Heanig An.
Sjon Rodijk (Powerband) en Arno Meijerman (Reeperbahner Stimmungsmacher) hebben elkaar helemaal gevonden in hun grote passie:  muziek maken en dan vooral de oude nummers van Normaal . Ze zijn nu al enkele maanden aan het repeteren en willen hun kunnen graag een keer aan het grote publiek laten zien.  Op 10 maart, tijdens Dijkerhoek Rockt!, zijn ze voor het eerst te bewonderen.

Dutch Courage
Dit is een al wat bekendere band op Dijkerhoek Rockt!, vorig jaar gaven zo ook al “acte de présence”. Maar Dutch Courage heeft niet stil gezeten, zij hebben hun repertoire weer wat uitgebreid met, zoals van deze band verwacht mag worden een aantal stevige rock nummers.

Nix Rock and Loll,
De laatste band, de Rock ’n Loll band Nix heeft sinds januari, naast  Erjan Hollegien een tweede Dijkerhoeker, Gerwin Holmer beter bekend als Witlof, in hun geleding opgenomen. Ook zij zijn, in deze huidige formatie voor het eerst live te zien. Gerwin zal aantonen dat hij perfect bij deze Rock ‘n Loll band past. www.nixholten.nl

De eerste band zal rond 16.00 uur in het café van partycentrum Het Bonte Paard de aftrap doen voor deze geweldige 2e editie van Dijkerhoek Rockt! De entree deze middag bedraagt €7,50.

Voor meer info kunt u terecht op onze facebook-pagina: Dijkerhoek Rockt!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.