Dieselolie gestolen uit trekkers

0

HOLTEN – Uit de brandstoftanks van twee tractoren aan de Kwintenweg in Holten is in de nacht van dinsdag op woensdag rode dieselolie gestolen.

Ongeveer een uur na middernacht hoorde de eigenaar, een 40-jarige Holtenaar, het alarm van de varkensschuur afgaan. Hij nam poolshoogte en hoorde iemand bij zijn tractor wegrennen. Vervolgens zag hij dat iemand bezig was geweest rode dieselolie uit een tractor te halen. Bij de tractor lagen namelijk een dop van een jerrycan en een slangetje om dieselolie over te hevelen. Ook uit de tank van een andere tractor was rode dieselolie gestolen.

De politie heeft met speurhonden de omgeving afgezocht, maar heeft niemand kunnen vinden. Toen de agenten wegreden zagen zij op de parkeerplaats achter het AC-restaurant een met diesel gevulde jerrycan staan. Vervolgens verliet een auto met hoge snelheid de parkeerplaats.

Mensen die in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Kwintenweg of op de parkeerplaats bij het AC-restaurant in Holten iets hebben gezien wat verband kan houden met de diefstal van dieselolie wordt verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.