Deelnemers Triathlon bekend

0

Deelnemers kwart en achtste Triathlon Holten bekend

Onder toezicht van notaris IJzerman werd vrijdagavond 21 januari jl. de loting verricht voor de deelname aan de 22e editie van de Triathlon Holten. Tientallen belangstellenden volgden deze unieke triatlon-inschrijving.

Dat de recreatieve triatlon in Holten zich mag verheugen op (zeer) grote belangstelling bleek vrijdagavond opnieuw. Ook dit jaar waren voor de achtste en kwart triatlonafstanden weer (véél) meer inschrijvingen binnengekomen dan dat er startplaatsen zijn.
Er moest worden geloot voor vier categorieën: de achtste triatlon voor Holtenaren, de achtste triatlon voor niet-Holtenaren, kwart triatlon voor Holtenaren en de kwart triatlon voor niet-Holtenaren. Voor de achtste hadden zich maar liefst 305 Holtenaren en 378 niet-Holtenaren ingeschreven; voor beide groepen zijn 210 plaatsen beschikbaar. Voor de kwart schreven zich 82 Holtenaren en 305 niet-Holtenaren in voor respectievelijk 70 en 210 startplaatsen. Atleten die in 2005 podiumplaatsen hadden behaald hoefden niet mee te loten. Zij waren door hun resultaat van het vorig jaar verzekerd van een startbewijs.

Onder het toeziend oog de heer IJzerman, notaris bij KienhuisHoving, werden door de computer startnummers toegekend aan alle ingeschrevenen. De lijsten werden vervolgens uitgedraaid en ondertekend door bestuursleden en de notaris alvorens uitgedeeld te worden aan de in spanning afwachtende atleten. Voor velen kon het gejuich vervolgens uitbarsten, een enkeling moest het echter doen met een plek op de reservelijst en zal nog in spanning moeten wachten tot juli 2006. De lotingslijsten zijn vanaf zaterdagmorgen eveneens te zien op de website van de stichting, www.triathlonholten.nl.

Naast de triatlon en als mogelijk alternatief voor de atleten op de wachtlijst en andere belangstellenden organiseert de stichting op 14 juli een zwemloop. De zwemloop bestaat uit 500 m zwemmen en 5000 m hardlopen.

Noot voor de redactie: Neem voor nadere informatie contact op met
Hendri Markvoort, telefoonnummer 06-53814092

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.