Datum Triathlon Holten 2013 bekend

0

HOLTEN – Holten: een dorp dat bekend staat om de natuur en de rust. Een dorp waar nuchterheid overheerst. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Maar één keer per jaar is alles anders. Dan wordt Holten omgetoverd tot een ware sportarena. Dan is het tijd voor de Triathlon Holten. Volgend jaar vindt een wel heel bijzondere editie plaats. Dan is Holten namelijk het decor voor het Europees Kampioenschap Triathlon onder de 23 jaar. Dit alles gaat plaatsvinden op 27, 28 en 29 juni. Noteer het alvast in de agenda!

De organisatie van EK onder de 23 heeft tot gevolg dat de Triathlon Holten volgend jaar niet twee maar drie dagen omhelst. Het spektakel start op donderdag 27 juni en eindigt op zaterdag 29 juni. Nieuw is de team relay op de donderdag. Een soort mini-triathlon-estafette die plaatsvindt bij de Domelaar. De verwachtingen hiervan zijn hooggespannen. Het is een snelle, afwisselende wedstrijd en daardoor erg aantrekkelijk voor het publiek.

Holten werd verkozen als gastheer van het EK vanwege onder meer haar ruime ervaring als organisator van Triathlon, de positieve referenties van atleten en de steun van honderden vrijwilligers en een enthousiast publiek. Het is de tweede keer dat de Stichting Triathlon Holten een EK organiseert. De eerste keer was in 2009.

Wilt u alles volgen wanneer het gaat om de Triathlon Holten en de voorbereidingen voor het EK onder de 23?
Neem dan regelmatig een kijkje op www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.