Dames HVH verliest van Zwolle in bikkelhard duel

HOLTEN – Voor de dames van Hv Holten stond afgelopen zondag Zwolle op het programma. De vorige wedstrijd heeft HV Holten het veld moeten verlaten met een grote nederlaag. Ook in de competitie staat dames 1 er niet zo goed voor. Daarom wisten de dames wat hun te doen stond: punten pakken om in de eerste klasse te kunnen blijven.

De eerste tien minuten waren de dames nog niet wakker waardoor Zwolle direct een grote voorsprong kon pakken van 6 doelpunten. (9-3) Holten stond op en hield Zwolle een tijdje van het scoren af. De dames konden het gat iets dichten naar 11-8. Daarna leek het even gelijk op te gaan. Door twee tijdsstraffen aan de kant van Holten kon Zwolle weer iets uitlopen. De ruststand werd 20-11.

Vorige week hebben de dames bewezen dat een wedstrijd met zo’n grote achterstand nog niet verloren is. Helaas mocht dat deze keer niet baten. Zwolle speelde fysiek, Holten ving de klappen op, maar deelde niet uit waardoor Zwolle steeds verder kon uitlopen. De laatste 10 minuten scoorde Holten nog maar twee keer, Zwolle acht keer. De eindstand: 35-20.
Doelpunten: Jessica Smit 9, Karlijn Bekkernens 7, Annemiek Nijland 3, Femke Haverslag 1.

Volgende week zondag speelt HV Holten thuis tegen Haarle om 12.10u.

Reacties zijn gesloten.