D66 vormt schaduwfractie.

0

HOLTEN – Tijdens de laatste ledenvergadering moest D66 Rijssen-Holten vaststellen dat het helaas niet mogelijk is gebleken om in de periode 18 september (datum van herstart) tot heden voldoende leden voor een volwaardige kandidatenlijst te vinden.

Daarom is gekozen voor het vormen van een schaduwfractie met de leden Jante Thijs(Rijssen), Fréan Visscher(Holten en Henk Rozendaal(Rijssen).

De schaduwfractie zal zich met name inzetten op de onderwerpen:

  • democratie en bestuur
  • duurzame ontwikkeling
  • onderwijs
  • cultuur en media

De fractie wil dit realiseren o.a. door gebruik te maken van haar spreekrecht tijdens de openbare raadsvergaderingen.

D66 Café

Met ingang van 2010 zal D66 Rijssen-Holten elke zes weken en afwisselend in Rijssen en in Holten een D66 Café organiseren. In dit café kan op informele wijze van gedachten worden gewisseld en daar zal D66 graag horen wat er leeft onder de bevolking, zowel bij individuele burgers als bij organisaties. Wij kunnen daar vervolgens bij het formuleren van onze standpunten rekening mee houden.

Data en locaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

D66 Events

Een paar keer per jaar zal D66 Rijssen-Holten een D66 Event organiseren. Dit Event wordt georganiseerd rondom een actueel thema en wij zullen daarbij een inspirerende spreker (m/v) uitnodigen om de uitwisseling van ideeën verder te stimuleren.

NB: Veel bewoners van Rijssen-Holten lieten ons weten al jaren op D66 te stemmen, maar het aantal leden is nog steeds gering. Volgens de landelijke prognose en op basis van de uitslag van de Europese verkiezingen zou D66 in Rijssen-Holten in 2010 met twee zetels in de Gemeenteraad kunnen komen.

ANDERS? JA! geldt zeker voor D66 Rijssen-Holten.

                                                                                                

Voor nadere informatie:

Jante Thijs, voorzitter: tel.: 06-44313101, email: [email protected]

Fréan Visscher, secretaris – tel.: 0654 604 804, email: [email protected]

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.