D2 Handbalteam Holten Kampioen

0

HOLTEN – Zaterdag 31 maart 2012 heeft het D2 jeugdteam van de Handbalvereniging met een  6-3  overwinning het handbalseizoen 2011-2012 afgesloten. 

Het was een zeer spannende wedstrijd die gespeeld werd tegen het team Heeten die  tweede stonden in deze competitie. Met deze laatste overwinning is D2 Kampioen geworden in de competitie met maar liefst 77 doelpunten voor en 16  doelpunten tegen.

Het team van coach Jolanda Paalman en jeugdtrainers Anqelique Rensen en Gerard Kap is het seizoen over  8  wedstrijden goed geweest.

De meiden van D2 zijn zaterdag door de vereniging, supportersverenging der Roodzwarten en shirtsponsor Meilink Rotatie Gietvormen te Dijkerhoek gehuldigd. Voorzien van certificaat,een roos, lintje, medaille en een overwinningsrondrit door Holten. De rondrit werd geregeld  door Ulfman Containers Holten.

Den Hollander Verpakkingen te Holten heeft het team een shirt aangeboden voorzien van foto van het complete team en tekst D2 Kampioen 2012.

Het jeugdteam heeft genoten van alle feestelijkheden na de wedstrijd die werd afgesloten met een patatje en drinken in de bar ’t Mossink bij de sporthal.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.