D1van Blauwwit’66 Kampioen

0

HOLTEN – Afgelopen zaterdag werd er een bijzonder spannende wedstrijd gespeeld tussen ZVV Blauwwit ’66 D1 en de koploper Rohda Raalte D3. Met slechts een punt voorsprong van de koploper was het aan Blauwwit om de kampioenstitel te claimen. En met succes.

Het team onder leiding van Hans Dijkink & Mark Dijkstra had er zin in. Zenuwen waren er vooraf zeker, maar die waren al snel weer weg toen de wedstrijd was begonnen. In de eerste tien minuten kwam vooral ’t team uit Raalte uit de voeten. Ballen op de lat, net over, net naast en op de paal. Hierna keerde de wedstrijd om en kwam Blauwwit aan ’t voetballen. Met gevolgen. Blauwwit bleef de betere partij en kon twee doelpunten scoren.

Na het laatste fluit signaal was er natuurlijk groot feest het hoofdveld van Z.V.V. Blauw Wit ’66! Met champagne en rozen en luid gejuich van de toeschouwers. Natuurlijk kreeg het superteam een ereronde op de platte wagen op door Holten. Want na twee keer op de tweede plaats te eindigen, is dit kampioenschap echt dik verdiend!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.