COV voorstelling

0

HOLTEN – Een heuse camping compleet met twee caravans vormt op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart het decor voor de twee avondvullende voorstellingen van toneelgroep COV uit Holten. “De familie Bruinsma in de bocht: Groeten van de Veluwe”, is een prachtige komedie geschreven door Carl Slotboom, met erg uiteenlopende typetjes.

De familie Bruinsma gaat naar de camping en tot hun verbazing is hun caravan al bezet door de familie Zwaanswijk, hier begint het eerste conflict. Grootmama Zwaanswijk (Susan Nijhuis) wint de eerste prijs met een cryptogram: een hele week met 4 vier personen in een stacaravan op de Veluwe. In gezelschap van haar schoonzoon (John Willems), haar dochter (Antoinette Hakim) en kleindochter (Francis Stam) verschijnt zij op de camping. Het kamperen is voor deze mensen, die gewend zijn hun vakanties in 5-sterren hotels door te brengen, een volslagen nieuwe wereld. Dit geldt niet voor de familie Bruinsma. Vader Sjef (Jerry Prins), moeder Truus (Addie ter Steege) en zoon Boris (Gerrit Aanstoot) hebben vaker met dit bijltje gehakt. Met zulke tegenstellingen kunnen confrontaties tussen de beide families dan ook niet uitblijven. 

Sjef Bruinsma was afgelopen week al in Holten om op officiële wijze het campingseizoen te openen. In gezelschap van een aantal vroege campinggasten verrichte Sjef Bruinsma de openingshandeling op camping De Holterberg.

Door de leden van toneelgroep is de afgelopen maanden weer hard gewerkt om deze voorstelling op de planken te kunnen brengen. Onder leiding van regisseur Lianne Jongsma worden deze laatste weken de details aangescherpt en de spelers klaargestoomd voor de spannende première. Met een fantastisch decor en een sfeervol aangeklede zaal wordt het publiek getrakteerd op een avond vol humor, actie en verzorgd spel!

De voorstellingen op 27 en 28 maart beginnen om 20:00 uur in De Kandelaar, Stationsweg 4 te Holten. De toegang bedraagt €5,- incl. kop koffie. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.toneelgroepcov.nl en via Dhr. S. Jongsma tel.nr. 0548-363503

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.