Collectieve inkoopactie zonnepanelen Duurzaam Holten

0

HOLTEN – Voor het derde jaar op rij start Duurzaam Holten met een zonnepanelenactie. Hierbij kunnen inwoners van Rijssen-Holten profiteren van aantrekkelijke korting op zonnepanelen. De actie is in samenwerking met Independent Solars Systems (ISS) uit Deventer.

‘Zonnepanelen worden steeds populairder. En dat merken we in Holten en omgeving ook. De afgelopen twee jaar hebben al 150 huishoudens gebruik gemaakt van onze zonnepanelen-actie’, vertelt Rob Regoort van Duurzaam Holten. ‘Een groot succes en dus hebben wij nu weer een inkoopactie opgezet.’ Inwoners van Rijssen-Holten die overwegen zonnepanelen aan te schaffen, kunnen met deze actie van Duurzaam Holten en Independant Solar Systems (ISS) uit Deventer besparen op de aanschafkosten.

Daarbij heeft men keuze uit meerdere typen A-kwaliteit zonnepanelen (Hareon, Toppersun, Phonosolar). Ook kan men kiezen voor eigen montage of voor montage door het Deventer bedrijf ISS. Rob: ‘Aan de actie zijn twee belangrijke voorwaarden verbonden. Ten eerste is het alleen voor inwoners van de gemeente Rijssen-Holten en directe omgeving. En ten tweede dient met Vriend te zijn of te worden van Duurzaam Holten. Is men nog geen Vriend, dan kan men zich eenvoudig aanmelden via onze website www.duurzaamholten.nl. De kosten bedragen slechts 10 euro hiervoor.’ Na aanmelding neemt ISS contact op voor dakopname en een offerte. Inmiddels zijn de eerste aanmelding al binnen. Als alles volgens planning loopt, liggen de eerste zonnepanelen nog voor de zomer op het dak. Meer informatie over de actie leest men op www.duurzaamholten.nl. Een e-mail sturen voor meer informatie kan ook: [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.