Circus Amara naar Holten

0

HOLTEN – Hooggeëerd publiek, van 19 april tot en met 22 april 2012 organiseert Nationaal familiecircus Amara voor de eerste keer in zijn bestaan circusvoorstellingen in Holten.

Om precies te zijn aan de Kalfstermansweide. Hier zal gedurende 4 dagen een prachtige show worden gebracht. Naast de vele acts (jongleren, trapezenummer, een bloedstollende messen werp act, etc.) zullen ook de clowns niet ontbreken. Daarnaast heeft het circus ook dieren.

Kortom een show voor jong en oud met bloedstollende acts van acrobaten en jongleurs, afgewisseld door dolkomische capriolen van onze clowns.

Circus Amara is een echt familiecircus dat met een authentiek maar enerverend circusprogramma komt. De voorstelling duurt ongeveer één uur en drie kwartier zodat ook de jongste bezoekers zich niet zullen vervelen. De tent is toegankelijk voor rolstoelbezitters.  Verder is de tent natuurlijk heerlijk verwarmd zodat het u aan niets zal ontbreken. Zak lekker onderuit en laat spanning en vermaak tot u komen.

Dieren zijn op een humane manier getraind en doen hun trucs met plezier.

Voor de meest actuele informatie over programma, tijden, artiesten, kaartverkoop en andere zaken kunt u terecht op de website van het circus. (www.circusamara.nl.)

Donderdag  19-04-2012 17:00 uur
Vrijdag   20-04-2012 17.00 uur
Zaterdag  21-04-2012 15.00 uur en 19.00 uur

Zondag  22-04-2012 14.00 uur

CIRCUS AMARA HOOPT U ALLEN TE MOGEN BEGROETEN TIJDENS DE VOORSTELLINGEN OP DE KALFSTERMANSWEIDE IN HOLTEN!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.