Carnaval voor mensen met een beperking

HOLTEN – Evenals voorgaande jaren barst het carnaval al een week eerder los voor de mensen met een beperking in de gezellige locatie van manege Snorrewind. Al op zaterdag 30 januari 2016, om 15.00 uur, hebben zij onder aanvoering van Prins Youri De Dominator & Adjudant Corian hun eigen carnavalsfeest. De zaal gaat open om 14.30 uur!

Dat dit ieder jaar weer geslaagde feest tot stand kan komen is mede te danken aan de belangeloze medewerking en tomeloze inzet van onder anderen De Braandheultjes, Tony Turner, DJ Wim van het Proatiezer, Stichting Paardrijden Gehandicapten, Manege Snorrewind, Zozijn en vele anderen.

Om drie uur wordt Prins Youri en zijn gevolg binnen geblazen door de Braandheultjes en kan het feest losbarsten.

Naast de muziek van de Braandheultjes en Tony Turner zit het programma overvol met nog een flink aantal hoogtepunten van locale artiesten, de onvolprezen playback optredens van onze gasten en natuurlijk het pannenorkest.

Eén en ander zal op ludieke wijze gepresenteerd worden door DJ Wim van het Proatiezer.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer vele medailles aan de artiesten en mooist verklede persoon uit te reiken door Prins Youri De Dominator.

Daarnaast zal Prins Youri De Dominator namens de Fienpreuvers ook dit jaar weer een cheque van 222 Euro overhandigen aan de penningmeester van de SPG.

Ongetwijfeld zal het Carnaval voor mensen met een beperking ook voor Prins Youri De Dominator het hoogtepunt van zijn carnavalsseizoen betekenen. Dit alles onder het motto: “IT`S PARTY TIME

Reacties zijn gesloten.