Carnaval voor mensen met een beperking.

0

HOLTEN – Zaterdag 2 februari 2013 zal er weer topdrukte heersen in manége SNORREWIND.

De mensen met een beperking vieren dan hun jaarlijkse carnaval in het ontmoetingscentrum van de manége.

In samenwerking met de STICHTING PAARDRIJDEN GEHANDICAPTEN organiseert C.V. DE FIENPREUVERS deze middag een grandioos feest in manége SNORREWIND.

Prins MICHEL DE REGENT en Adjudant BLANKIE stappen om 15.00 uur de manége binnen. Zij maken hun opwachting en worden ondersteund door de Raad van Elf, de Raad van State en de Senaat. Er zal deze middag een superfeest ontstaan!!

Zoals gebruikelijk zetten DE BRAANDHEULTJES, het huisorkest van DE FIENPREUVERS, deze middag de muzikale toon. Tonnie Turner’s drive-in show, Bartus en Tonnus, The Two Plints, The Quatro’s en Het Grote Pannenorkest zullen zorg dragen voor een groots Carnavalsfeest!!

De “special” van deze middag is de rode draad van optredens van mensen met een beperking. Hun deelnames aan de play-back show zijn de hoogtepunten van de dag. Zij staan borg voor een waar Carnavalsspektakel. Hun beloning bestaat uit een medaille van De Prins. Dit is voor deze Artiesten een collectors-item.

De man met de vlotte babbel en ter zake kundig, D.J. Willem van ’t Proatiezer, zal deze middag, als vanouds, presenteren. De Carnavalisten zijn elk jaar kleurrijk uitgedost. Prins MICHEL DE REGENT stelt een Prinsen-medaille beschikbaar aan de mooist verklede feestganger.

Manége SNORREWIND, van de familie Bronsvoort, zal deze middag het bastion van Stichting Paardrijden Gehandicapten en C.V. De Fienpreuvers zijn!

Prins MICHEL DE REGENT zal deze middag het motto met trots uitdragen:

WIEJ GOAT AN ‘T DALDEEJEN!!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.