Burendag in ‘de Liesen’

0

HOLTEN – Jeugdhonk ‘de Liesen’ en buurtvereniging ‘Atalanta’, buren van elkaar in wijk ‘de Liesen’ , hebben de handen ineen geslagen voor een leuke samenwerking in de wijk.

Op zaterdag 27 september organiseren zij samen Burendag voor een deel van wijk ‘de Liesen’. Mensen samen brengen, kennismaken met mensen uit de wijk die je niet kent, en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje: daar draait deze Burendag om.
De genodigden zijn vanaf 16.00 uur welkom bij het jeugdhonk, waarna een Levend Tafelvoetbal-toernooi gaat plaatsvinden. De bewoners uit de wijk, jong en oud, worden willekeurig in teams geplaatst, waarna de wedstrijd kan losbarsten. Welk team wordt winnaar van Burendag 2014?

Na de prijsuitreiking van het toernooi staat de barbecue inmiddels lekker te roken, en kunnen jongerenwerkers, buurtgenoten en –kinderen genieten van een heerlijke maaltijd en de gezelligheid onder elkaar!

Deze Burendag wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Oranjefonds: www.burendag.nl. Meer informatie over deze Burendag? Neem contact op met ViaVie Welzijn, jeugdhonk ‘de Liesen’, Larenseweg 102a, 0548 36 27 55, [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.