Bulthuis neemt ETTC parts Holten over

0

HOLTEN – Bulthuis Truck- en Traileronderdelen BV neemt per 1 juni 2011 de groothandelsactiviteiten van ETTC over.

ETTC Parts is verantwoordelijk voor alle onderdeelleveranties aan de werkplaatsmagazijnen van ETTC in Holten, Borculo, Duiven, Barneveld, Utrecht en de franchise vestiging Enschede.

"Het past goed in onze groeistrategie" aldus Ronald Bulthuis (directeur), "ETTC Parts is qua locatie, direct aan de A1, ideaal om verder ons gebied naar het zuidoosten uit te breiden. Tevens is er natuurlijk reeds een goede basis aanwezig aangezien vanuit die vestiging de ETTC werkplaatsmagazijnen beleverd worden.

Leveringen aan de werkplaatsmagazijnen Barneveld en Utrecht zullen plaatsvinden vanuit onze in 2008 geopende vestiging in Utrecht. De overige werkplaatsmagazijnen zullen beleverd blijven vanuit Holten". Met de overname gaan 3 werknemers over naar Bulthuis Holten, zoals de vestiging per 1 juni zal gaan heten. ETTC heeft een omzet van € 1,9 miljoen aan truck- en traileronderdelen die met deze overname gemoeid zijn. European Truck & Trailer Care is een full service dienstverlener voor truck & trailer reparatie en onderhoud in Midden en Oost Nederland. (bron ttm.nl)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.