Bondsarts Guido Vroemen geeft voorlichting

0

Holten – De inschrijving voor de op 27 en 28 juni 2008 te houden 24e Triathlon Holten is op 15 december j.l. geopend. De belangstelling is net als voorgaande jaren enorm.  Velen hebben zich al via de website ingeschreven en zoals de zaken er nu voor staan moet er geloot worden om de beschikbare startplaatsen op de achtste en kwart triatlon te verdelen. Inschrijven voor deze recreatieve series kan nog tot en met 14 januari 2008. ( via de website)

De openbare loting zal plaats vinden op vrijdag 25 januari 2008 onder toezicht van notaris IJzerman uit Rijssen. Plaats van handeling zal net zoals voorgaande jaren de aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch, Haarstraat 14, te Holten zijn.

Deze avond zal Guido Vroemen (medisch coördinator Nederlandse Triathlon Bond) een inleiding verzorgen over verantwoorde opbouw van de training en de gevaren van blessures en overtraining door al teveel enthousiasme. Het geheel is toegespitst op deelnemers aan recreatieve achtste of kwart triatlon(s).

In de Scholengemeenschap zal een kleine sportmarkt ingericht worden, waar men de laatste snufjes op het gebied van kleding, schoenen en racefietsen voor triatlon kan bewonderen, en uiteraard ook kopen.

De aanwezige standhouders Bloemendal Fietsplus en Running Center Enschede zullen door het houden van speciale acties en een verloting met mooie prijzen de markt extra aantrekkelijk maken. Verder kan informatie ingewonnen worden over deelname aan speciale triatlon trainingen voor beginners en gevorderden georganiseerd door AV Holten.

Na de loting zullen de start- en wachtlijsten beschikbaar zijn. Kom op tijd om niets van deze sportavond te missen, koffie of thee staat vanaf 19.30 uur klaar.

Onder het motto:
Met de voorbereiding kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus zorg dat je 25 januari aanwezig bent!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.